Contact.

Van januari 2007 tot januari 2013 was ik schepen in Sint-Niklaas van Jeugd, Internationale Samenwerking en Burgerzaken. En daarna gemeenteraadslid tot ik vanaf juni 2014 directeur Minderhedenforum werd. Vervolgens was ik van april 2017 tot januari 2021 directeur Integratiepact. Momenteel 2021 ben ik zaakvoerder van het netwerkbedrijf 2plus en partner in de impactonderneming c-lever.org.  U kan me contacteren via volgende gegevens:

M: info@2plus.be

8 gedachten over “Contact.

 1. voor mij en mijn echtgenoot mag Wouter Van bellingen grandioos winnen op onze stem kan hij zondag rekenen en op die van onze vrienden ook.
  Bedankt Wouter dat je ons op 4 augustus een humoristische touch gaf aan ons huwelijk
  je ben de enige van de politiekers hier dat de mensen oprecht goeie dag zegt als je ze tegen komt op de straat en tijd maakt voor een praatje
  We wensen je zondag in ieder geval veel sucsses

  Marc en dinneke Vermeulen

 2. Ik vind het schandalig dat men u zo aanpakt vandaag. Ik verdedig u omdat u “als verkozene van het volk” en eerlijk persoon het goed doet. Je hebt eerlijk uw sollicitatie gedaan en hebt de functie gekregen. Schande dat men u dit niet gunt

 3. Good day Wouter

  I am writing in English since my Flemish is that good.

  I have a few questions to ask:

  What makes us African? Our skincolour? Where we are born? What?
  Am I as a white African, being born in Africa, considered as a member of a minority group here in Europe or as a member of the majority as I have the same skin colour as other Europeans?

  I really struggle with these questions!

  Regards

  Ant

 4. Nocht een vragen voor je? Waarom wilt het ANC regering dit niet zo ziet dat ik ben een Euro-Afrikaan sein? Het regering wilt me terugsturen naar Europa sinds myn huidskleur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s