Sint-Niklaas is de baas.


De gemeenteraadsverkiezingen van zondag 14 oktober gaan over U en Sint-Niklaas. Vandaar onze slogan ‘Sint-Niklaas is de baas’. SOS 2012 wil alle bewoners van onze stad veel meer inspraak en verantwoordelijkheid geven en wil besturen in het belang van alle inwoners van Sint-Niklaas, Sinaai, Nieuwkerken en Belsele. En dit nog meer na de breuk binnen het progressief kartel, eenzijdig opgezegd door sp.a en Groen.

Onze stad kan anders en beter. Kindvriendelijker. Met propere, veilige straten en groene pleinen, zowel in de stad als in de dorpen. Duurzaam. Solidair. En met een hart voor de fietser. Onderwijs, cultuur en middenstand verdienen alle kansen om deze kernen te doen bruisen.

Een stad herbergt mensen met verschillende achtergronden. Iedereen mag zich hier thuis voelen. Onze lijst is een afspiegeling van die stedelijke veelzijdigheid. Een volledige lijst, met meer vrouwen dan mannen, die barst van het engagement. Een diverse lijst om als lijsttrekker fier op te zijn. Maar ons verhaal begint pas. Samen met u willen wij een frisse wind doen waaien. Het wordt tijd dat wij fier op onze stad kunnen zijn.

Er wordt wel eens met ons gelachen in Gent of Antwerpen. En dat kan want wij kunnen tegen een stootje. Maar wij willen het niet nalaten extra in de verf te zetten dat Sint-Niklaas een fantastische stad is. Ik ben hier door een zeer gelukkig toeval terechtgekomen en wil hier nooit meer weg. En ik hoop samen met de ganse ploeg van U hetzelfde.

Sint-Niklaas is ONZE STAD die we zelf kunnen besturen, zonder inmenging van Brussel of Antwerpen. Ons Sociaal Onafhankelijk Stadsproject kiest enkel voor Sint-Niklaas en kan dat met eigentijdse en kleurrijke accenten. Werp een blik op onze 12 programmapunten, tastbaar en concreet, misschien een tikje gedurfd. En grasduin even tussen onze 41 kandidaten – stuk voor stuk idealistische mensen die alleen
op de lijst staan met de kracht van hun overtuiging: deze stad warmer en beter maken.  Via deze link kun je onze folder leze

Wij willen het verschil maken en rekenen hiervoor op 14 oktober op uw stem.

Zeer vriendelijke groeten en tot ergens ten velde,

fotowvb.jpg

Wouter Van Bellingen

Lijsttrekker SOS 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s