Progressief project slachtoffer opblazen kartel in Sint-Niklaas.

(Belga) Het belangrijkste slachtoffer van het opblazen van het kartel is het gezamenlijk progressief project. Dat zegt het dagelijks bestuur van SOS 2012, nadat sp.a en Groen woensdag het kartel eenzijdig opzegden.

“Wat in de voorbije jaren is opgebouwd, wordt nu opgeofferd vanwege een aantal strubbelingen die er in elk huwelijk en elke organisatie zijn”, aldus het dagelijks bestuur van de beweging rond Wouter Van Bellingen, verwijzend naar de kritiek die ere-burgemeester Freddy Willockx aan hun adres uitte. “Er zijn door onze beweging, net zoals door sp.a en Groen een aantal fouten gemaakt. Deze incidenten zijn echter niet van deze aard dat het onmogelijk is om inhoudelijk verder samen te werken.”

Van Bellingen zegt dat “de rekenkunde van het aantal potentiële kandidaten” en de “persoonlijke ambities van bepaalde personen”, doorslaggevender waren in het opzeggen van het kartel. SOS 2012 zegt zich constructief te willen opstellen en blijft geloven in het progressief project voor de inwoners van Sint-Niklaas. “Niemand die dit project een warm hart toedraagt, heeft baat bij een versplinterd kartel. Gedurende 6 jaar heeft de droom van Maurits Coppieters, Norbert De Batselier, Freddy Willockx en Jos Geysels standgehouden in Sint-Niklaas. Een “Sienjaal” dat we volgende 6 jaar even positief en ambitieus willen blijven invullen.”

(COR 207)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s