CD&V Sint-Niklaas zou beter excuses aanbieden aan de Sint-Niklase bevolking.

Ik ging normaliter niet persoonlijk reageren op het laatste manoeuvre van onze coalitiepartner CD&V na een hele reeks van achterhoedegevechten. Maar door de niet volledige berichtgeving ben ik wel genoodzaakt om te reageren. En dit om de volgende redenen:
1° Ik was wel verontschuldigd voor de gemeenteraad en dit via de formele kanalen. Dus bij de voorzitter van de gemeenteraad en dit reeds vroeger deze week. Op de gemeenteraadsagenda was er geen enkel beleidspunt of bijkomende agendapunten mbt mijn bevoegdheid. Dus als er een probleem zou geweest zijn, had dit perfect op voorhand kunnen gemeld worden.
2° Momenteel zijn sommige lokale politici meer bezig met de volgende gemeenteraadsverkiezingen ( -lees burgemeesterverkiezingen) dan met het stedelijk beleid. Voor mezelf sprekende kan ik zeggen dat voor mijn beleidsdoelstellingen voor deze bestuursperiode het nu reeds een positief bilan is.
3°Dit was een uitgelegen kans voor de stad Sint-Niklaas om als één stad positief in het nieuws te komen. Een gratis stadspromotie waarvoor andere steden honderduizenden euro’s voor over hebben, is nu een moddergevecht geworden.
4° Als de CD&V het me echt moeilijk wil maken, kunnen ze beter massaal op mij stemmen dan heb ik echt een probleem. Want het was nooit mijn ambitie om lang in het programma mee te dansen.

Tenslotte wil ik mijn fractie van het progressief kartel bedanken als ook de fracties van de oppositie (Vlaams Belang, Open-Vld en Onafhankelijk) voor hun constructieve houding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s